close
SEMINAR MESSENGER MARKETING

SEMINAR MESSENGER MARKETING

Oktober 3, 2017featured355Views

[PERCUMA]

TERHAD KEPADA 40 ORANG SAHAJA!

Sertai kami di SEMINAR MESSENGER MARKETING pada:

Tarikh: 07 Oct. 2017, Sabtu
Jam: 9.00 pagi – 1.00 ptg
Tempat: Bandar Sri Permaisuri

Kenapa messenger dan kenapa anda kena sertai seminar ini?

1. Sebab setiap pengguna FB semuanya ada messenger, jadi dalam seminar ini kami akan bantu anda utk tunjukkan potensi messenger ini.

2. Sebab mereka dah komen, itu tunjukkan mereka berminat dan bila mereka x wasap, kita kena follow up mereka sampai mereka beli dan kami akan tunjukkan kepada anda bagaimana cara nak follow up dengan cara yang betul.

3. Messenger dapat respon segera terhadap komen di posting dan kami akan ajarkan anda macamna nak bagi jawapan anda sepantas kilat.

4. Di messenger anda boleh follow up customer secara pukal dan mudah macam email marketing dan kami akan tunjukkan pada anda mcmna nak buat messenger marketing mcm email marketing.
5. Aset utama peniaga online adalah database, jadi kami akan ajarkan anda bagaimana cara anda nak kumpulkan leads utk tambah database anda!

6. Seminar ini PERCUMA dan kami luangkan masa beberapa jam utk bantu anda.

7. kami jamin TIADA Seminar ADVANCE atau MASTERY selepas seminar ini yg akan kami jual.

Jadi apa lagi?

Daftar sekarang…

CARA DAFTAR: Klik link http://socialleads.my/smm

Syarat:

1. Mesti dah ada FB PAGE dan biasa guna FB PAGE.

2. Boleh Bawa Laptop Sendiri.

3. Pengetahuan dalam FB Ads adalah keperluan tapi bukan kemestian. Cukup sekadar basic, kalau tak ada pun tak apa.

SHARE posting ini agar orang lain dpt manfaat…

CARA DAFTAR: Klik link

http://socialleads.my/smm
http://socialleads.my/smm
http://socialleads.my/smm

#zkcreative #bisnesskool #marketingmessenger #marketing#marketingdigital #marketingtips #marketingonline 

 

dipermudahkan

4 Tips Dipermudahkan Urusan

%d bloggers like this: